Uusi matkustajalaiva liikennöimään Suomen ja Ruotsin väliä

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Finnlines-varustamon uusi matkustajalaiva aloitti liikennöinnin Suomen ja Ruotsin välillä perjantaina 15. syyskuuta. Finnsirius-laiva kulkee Naantalista Långnäsin kautta Kapellskäriin ja takaisin.

Finnsirius on ensimmäinen Finnlinesin kahdesta uudesta Superstar-luokan rahti-matkustajalaivasta. Alus on varustettu muun muassa joka puolelle avautuvilla panoraamaikkunoilla, lasikattoisella terassialueella ja kylyposastolla, jossa on ulkoporeallas. Hyttivaihtoehtoja on perushyteistä aina kuuden hengen hytteihin tai sviitteihin.

Uudelta matkustajalaivalta löytyy seitsemän baaria ja ravintolaa, joiden ruokalistoja on ollut suunnittelemassa Henri Alén ja juomatarjontaa palkittu baarimestari Josephine Sondlo. Lapsiperheille on oma alue Fisherman’s Bistrossa, ja lapsille sekä nuorille on aktiviteettitiloja sisällä ja ulkona. Lemmikkien kanssa matkustavia palvelevat lemmikkihytit ja ulkoilutuspaikat.

Finnisirius lähtee Naantalista maanantai-keskiviikko kello 11.45 ja torstai-sunnuntai kello 10.30. Turusta on syyskuun puolivälistä alkaen joukkoliikenneyhteys Naantalin satamaan, joten myös julkisilla yhteyksillä matkustaminen on mahdollista.