Khloe Kardashian julkaisi harvinaisen kuvan pojastaan: ”Minun vauvani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloé Kardashian sai viime vuonna toisen lapsen sijaissynnyttäjän avulla. Hänellä on entuudestaan viisivuotias True-tytär, mutta tähti ei ole enää yhdessä lasten isän Tristan Thompsonin kanssa hänen jäätyään toistuvasti kiinni uskottomuudesta.

Khloe Kardashian on jakanut Tatum-pojastaan sosiaalisessa mediassa kuvia huomattavan paljon vähemmän kuin True-tyttärestään. Nyt nainen julkaisi yksivuotiaasta söpöliinistä kuitenkin ihastuttavan kuvan, jossa poika näyttää istuvan pöydällä omena kädessään.

– Minun vauvani, Khloe Kardashian kirjoittaa Instagram-kuvan yhteydessä.

Aiemmin Khloe Kardashian peitti pojan kasvot, mutta nyt hän päätti paljastaa Tatum-pojan sadoille miljoonille seuraajilleen. Lasta kutsuttiin alun perin eri nimellä ja hän jakoi saman sukunimen äitinsä kanssa. Myöhemmin Khloe kuitenkin muutti mielensä ja vaihtoi pojan nimeksi Tatum Thompson.