Millie Bobby Brown antoi kihlattunsa meikata hänet – tässä tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Millie Bobby Brown nousi nopeasti maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Netflixin Stranger Things -sarjan ansiosta. 19-vuotias Brown nähtiin taannoin myös Netflixin tuoreessa Enola Holmes 2 -elokuvassa, jossa hän näyttelee Sherlock Holmesin pikkusiskoa.

Millie Bobby Brownilla on kosmetiikkaan ja muotiin keskittyvä Florence by Mills – kanava Youtubessa. Tuoreella videolla naisen vieraaksi saapui hänen kihlattunsa Jake Bongiovi, joka oli valmiina vastaamaan heidän suhdettaan koskeviin kysymyksiin. Sen lisäksi Bongiovi pääsi meikkaamaan tyttöystävänsä.

Videolla nähdään miten Jake Bongiovi esittelee maskeeraustaitojaan. Videolta käy melko nopeasti ilmi, että mies ei meikkaamisen suhteen tiedä mitä hän tekee. Samalla hän vastaa kysymyksiin ja kertoo, että hän tutustui Millien kanssa sosiaalisessa mediassa, jossa he alkoivat juttelemaan yksityisviesteillä. Sen jälkeen he juttelivat videopuheluita ennen kuin näkivät ensimmäisen kerran kasvotusten.