Christina Aguilera kiemurteli tiukassa mekossa – fanit ihastuivat kuviin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christina Aguilera on maailmankuulu poptähti, joka nousi kuuluisuuteen samaan aikaan Britney Spearsin ja Jessica Simpsonin kanssa. 42-vuotias Aguilera on tehnyt pitkän uran artistina ja televisiopersoonana toimiessaan valmentajana The Voice -laulukilpailussa.

Nyt nainen julkaisi itsestään upean kuvasarjan Instagramissa, ja sai paljon ylistäviä kommentteja kuvilleen. Kuvissa Christina Aguilera on pukeutuneena Jean Paul Gaultierin tiukkaan mekkoon, joka korostaa naisen kurveja. Nainen poseeraa kameralle istuen ja makoillen lattialla.

Christina Aguilera haluaa omalla esimerkillään vähentää intiimielämän ympärillä olevaa salailua. Tähti oli taannoin Alex Cooperin pitämässä Call Her Daddy -podcastissa vieraana. Naiset keskustelivat intiimistä toiminnasta hyvin avoimesti ja Christina Aguilera paljasti haastattelun aikana muun muassa erikoisimmat paikat, joissa hän on harrastanut sitä.