Kim Kardashian herutteli biksukuvissa – sitten someraivo repesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Kim Kardashian on tunnettu hänen näyttävästä tiimalasivartalostaan, jota tähti esitteleekin mielellään omissa kuvissaan. Nyt 42-vuotias kaunotar nähdään näyttävissä kuvasarjoissa, jotka hänestä on napattu rantalomalla.

Kim Kardashian ei ole paljastanut lomakohdettaan, mutta on kuitenkin kertonut olevansa paratiisissa. Nainen poseeraa aluksi kuvissaan rantahiekassa ja seuraavissa kuvissa pyyhkeen päällä. Naisen vähäpukeiset kuvat saavat yleensä paljon huomiota ja ylistäviä kommentteja, mutta nyt kommenttikenttä on pullollaan negatiivisia viestejä.

Ihmiset näyttävät kyllästyneen siihen, että Kim Kardashian julkaisee itsestään vähäpukeisia kuvia. Monien mielestä ökyrikkaiden tähtien pitäisi tehdä enemmän hyväntekeväisyyttä ja auttaa ihmisiä hädässä sen sijaan, että he lentävät yksityiskoneilla kauniille hiekkarannoille ottamaan biksukuvia.