PMMP-paluukeikkojen liput myytiin hetkessä loppuun – tulee ehkä myöhemmin lisää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

PMMP-yhtye tekee elokuussa 2024 odotetun paluun keikkalavoille. Yhtye esiintyy Helsingin Olympiastadionilla perjantina 23. ja lauantaina 24. elokuuta. Liput tulivat myyntiin maanataiaamuna kello 9.

PMMP:n molemmat paluukonsertit on sittemmin myyty loppuun. Keikkojen ilmoitettiin olevan loppuunvarattuja jo puolenpäivän aikoihin. Suosion kerrotaan jopa ylittäneen odotukset.

– Olemme häkeltyneitä ja onnellisia tästä ihmisten reaktiosta! Uskomatonta, että ensi kesänä meidän kanssa tulee juhlimaan yli 80 000 ihmistä. Luvataan tehdä illoista ikimuistoiset, PMMP iloitsi Warner Music Liven tiedotteessa.

Lippujen nopea menekki myös kuumensi tunteita sosiaalisessa mediassa. Moni jäi lopulta ilman kaivattua lippua palvelun suuren kuormituksen vuoksi. Warner Music Liven mukaan lippuja saattaa kuitenkin vielä tulla myyntiin myöhemmin, kunhan lavarakennelmat tarkentuvat.