Twitch-tähti virtsasi uima-altaaseen – videosta tuli viraalihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu pelaaja ja striimaaja Nadia Amine on noussut otsikoihin laskettuaan alleen kellertävän ruskeaa eritettä kesken kilpailun. Hän oli vahingon aikaan jääpaloilla täytetyssä uima-altaassa kolmen muun kilpailijan kanssa. Videota on veikattu jopa lavastetuksi.

Twitch.tv:stä tunnetuksi tullut 23-vuotias Nadia Amine on kunnostautunut myös mallikuviensa julkaisemisessa. Hän pelaa erityisesti taistelupelejä, mutta saanut arvostelua viime aikoina julkaistessaan pelkästään seksikkäitä poseerauksia pelivideoiden sijaan. Hän osallistui äsken tubettajajoukon kanssa kilpailuun, jossa piti istua jääkylmällä vedellä täytetyssä altaassa. Kilpailu livestriimattiin.

Pian sen jälkeen kun Nadia istui altaaseen, tuli hänen altaan vihertävän ruskeaa eritettä. Tiedossa ei ole, oliko kyse isosta vai pienestä hädästä, mutta se sai kilpailijan itsensä pomppaamaan altaasta pois ensimmäisenä. Video on kerännyt miljoonia katselukertoja sen jälkeen, kun se julkaistiin. Katso video tästä.

Häntä on toistuvasti syytetty huijaamisesta Call of Duty Warzone -lähetysten aikana, vaikka mitään olennaista näyttöä huijauksista ei ole koskaan saatu.