Air Baltic aloittaa lennot Tampereelta Mallorcalle

Matkailu · Tim Isokivi

Latvialainen lentoyhtiö Air Baltic aloittaa lennot Tampereelta suosttuun Välimeren matkakohteeseen. Tampereelta voi ensi keväästä alkaen matkustaa suoralla lennolla Espanjan Mallorcalle.

Air Baltic tulee lentämään tiedotteen mukaan Mallorcalle maanantaisin ja perjantaisin. Tampereen ja Mallorcan saaren pääkaupungin Palma del Mallorcan välinen lento kestää noin kolme tuntia ja 20 minuuttia. Lennot alkavat 3. toukokuuta 2024.

– Ensi vuonna juhlimme jo Tampereen tukikohdan toista vuosipäivää, ja näemme reitin aurinkoiseen Palma de Mallorcalle mukavana alkuna näille juhlille, kertoo Air Balticin toimitusjohtaja Martin Gauss tiedotteessa.

Air Balticin suunnitelmissa on avata kesällä 2024 yhteensä 13 uutta reittiä Latviasta, Virosta, Liettuasta ja Suomesta. Yhtiö lentää Tampere-Pirkkalan lentokentältä muun muassa Tallinnaan, Amsterdamiin ja Rodokselle. Talvella yhtiö aloittaa myös suorat lennot Las Palmasiin, Teneriffalle ja Kittilään.