Brandi Glanville nuorekkaana uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Brandi Glanville tunnetaan monista yhteyksistä, mutta ehkä parhaiten Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Taannoin hän oli otsikoissa, kun kasvoihin tehty kauneushoito päättyi palovammoihin. Sittemmin tilanne on jo korjaantunut.

50-vuotias Brandi nähdään tällä kertaa odottamattoman nuorekkaana poseeraamassa uima-altaan reunalla. Yllään hänellä on vaaleanpunaiset biksujen yläosat ja samaa sarjaa oleva kietaisuhame. Kuvista ei ihan heti uskoisi kaunotarta viisikymppiseksi.

Edellä mainitut palovammat olivat tulleet psoriasiksen hoitoon tarkoitetulla valolla, joka oli polttanut tähden kasvot pahan näköisesti. Glanville myönsi, että ei olisi halunnut julkaista itsestään tälläistä kuvaa, mutta median kommentoidessa hänen ulkonäköään niin törkeästi, nainen koki tarvetta kertoa miten asiat ovat.