Pasha Pozdniakova tyrmäävänä Turkissa – sai odottamattoman lähetyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kurvitar Pasha Pozdniakova on saanut viime vuosina suuren suosion ja noussut yhdeksi suosituimmista suomalaisista maailmalla. Ainakin jos sosiaalisen median seuraajien määrällä mitataan. Hänellä on nimittäin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa, ja taannoin hän aloitti myös musiikkiuran artistinimellä Pashulia.

Äskettäin Miss Suomi -kilpailun finaalissa katsojana ollut Pasha on nyt suunannut Turkkiin, jossa hän on saanut odottamattoman yllätyksen. Joku nimittäin toimitti hänelle upean punaisen ruusukimpun, jota kurvitar esittelee nyt sosiaalisessa mediassa.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.