Vankilaan tuomitun Danny Mastersonin vaimo hakee eroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harras skientologi ja 70’s Show -televisio-ohjelman tähti Danny Masterson on tuomittu 30 vuoden pituiseen vankeusrangaistukseen. Näyttelijä sai tuomion kahdesta raiskauksesta. Hän aikoo valittaa tuomiosta.

Mastersonin vaimo Bijou Phillips on hakenut avioeroa alle kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Masterson todettiin syylliseksi raiskaukseen. TMZ:n saamien asiakirjojen mukaan Phillips perusteli eroa sovittamattomilla erimielisyyksillä. Avioliitto kesti 11 vuotta.

– Neiti Phillips on päättänyt hakea avioeroa miehestään tänä valitettavana aikana. Etusijalla kaikessa on edelleen hänen tyttärensä, asianajaja Peter A. Lauzon kommentoi.

Masterson tuomittiin kahden naisen raiskaamisesta vuonna 2003. Mastersonin asianajaja Shawn Holley on kertonut, että näyttelijä tuntee olevansa henkisesti vahva ja on varma, että hänen tuomionsa kumotaan valituksen jälkeen. Tuomari Charlaine F. Olmedo antoi TV-tähdelle pitkän tuomion Los Angelesin korkeimmassa oikeudessa torstaina 7. syyskuuta.