Lil’ Kimin epäluonnollinen kansikuvasta kommenttivyöry – näin tähti vastasi kritiikkiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ebony-lehden uudessa kansikuvassa nähtiin räppäri Lil’ Kim. Lehden tuoreessa numerossa juhlistettiin 50-vuotiasta hiphop-kulttuuria, mutta fanit eivät olleet tyytyväisiä kansikuvaan. Monien mielestä naisen kasvoja ja vartaloa oli muokattu jälkikäteen liian rankalla kädellä.

Kun Ebony-lehti julkaisi ylpeänä sosiaalisessa mediassa tuoreen kansikuvan, julkaisun kommenttikenttään alkoi nopeasti sataa ihmetteleviä kommentteja. Kommentoijat kyselivät kuka kuvan on ottanut, kuka on vastuussa sen editoinnista ja kuka kuvassa esiintyvä ihminen ylipäätään on.

Negatiivisen palautteen jälkeen lehden kuvaaja Keith Major kommentoi, että Lil’ Kim sai itse päättää kuvan muokkauksen ja jälkikäsittelyn tasosta. Fanien mielestä 49-vuotiaan naisen ulkonäköä on siloiteltu niin radikaalisti, että hän ei näytä itseltään.

Daily Mail -sivuston mukaan Lil’ Kim on nyt itse syyttänyt Ebony-lehteä hänen maineensa sabotoinnista, koska artistin mukaan hän ei ole pyytänyt kuvan jälkikäsittelyä. ”Sanoin Ebonylle, että kuva näyttää kuin maalaukselta, mutta he eivät halunneet kuunnella”, artisti kommentoi Instagram-tarinassaan.