Kim Kardashian julkaisi tyttären maalaaman taulun – ihmiset vaativat todisteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian julkaisi pari vuotta sitten ylpeänä sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hänen silloin seitsemänvuotias North-tyttärensä esitteli maalaamaansa teosta. Taulu oli niin taitavasti tehty, että ihmiset alkoivat heti spekuloimaan sitä onko tyttö oikeasti maalannut taulun vai valehteleeko Kim Kardashian.

Kim Kardashian oli tällöin todella loukkaantunut väitteistä, joiden mukaan hänen tyttärensä ei olisi voinut mitenkään maalata kyseistä öljyvärimaalausta. Nyt nainen on jälleen sohaissut ampiaispesää ja julkaissut jälleen kuvan upeasta maalauksesta, jonka kertoo olevan kymmenenvuotiaan North-tyttären käsialaa.

Kim Kardashian kertoo kuvatekstissään, että tytär on työskennellyt maalauksen parissa muutaman viikon ajan. ”Siitä tuli niin kaunis. Olen todella ylpeä lapsestani”, Kim Kardashian kirjoittaa. Fanit ovat jälleen epäileväisiä ja kertovat kaipaavansa todisteita maalausprosessista uskoakseen, että maalaus on todella lapsen tekemä.