*Nsync teki pilaa vanhoista promokuvistaan: ”Kuka käski poseerata näin?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuussa julkaistiin tieto, jonka mukaan 2000-luvun alussa lopettanut poikabändi *NSYNC on tekemässä paluun. Yhtye julkaisee uuden Better Place -nimisen kappaleen 29. syyskuuta. Kappale on sävelletty uuteen Trolls Band Together -elokuvaan, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 17. marraskuuta.

Nyt *NSYNC on muistellut menneitä omalla Instagram-kanavallaan ja uudelleen luonut yhden heidän vanhoista promokuvistaan. Kuvassa jokaisella on melko huvittava ilme, joka on jälkeen päin saanut miehet mietteliäiksi. ”Kuka käski meidän poseerata näin?”, yhtye pohtii kuvatekstissään.

*NSYNC on tehnyt tulevan julkaisun eteen jo niin paljon promootiota ja ollut läsnä sosiaalisessa mediassa, että fanit tuntuvat odottavan heiltä kunnon paluuta. Moni haluaisi nähdä suositun poikabändin uudelleen kiertueella vanhan materiaalin kera ja olisi valmis ostamaan lipun konserttiin.