Kerry Washington avautui vakavasta syömishäiriöstä – johti ikäviin seurauksiin

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Kerry Washington on tullut tunnetuksi monista televisiosarjoista ja elokuvista. Yksi hänen kuuluisimmista töistään on päärooli Scandal-sarjassa, jossa hän esitti Olivia Popeta. Naisella oli keskeinen rooli myös Django Unchained -elokuvassa.

Kerry Washington on tuoreessa haastattelussaan paljastanut, että hän kärsi pitkään vakavasta syömishäiriöstä, joka synnytti myös itsetuhoisia ajatuksia. 46-vuotias näyttelijä muisteli Robin Robertsin kanssa keskustellessaan, että ollessaan yliopistossa hänen syömishäiriönsä oli pahimmillaan.

Syömishäiriö sai People-sivuston mukaan Kerry Washingtonin näännyttämään itseään ja ahmimaan ruokaa. Nainen oli myös pakkomielteinen vartalonsa ja kuntoilun suhteen. Tähden mukaan hän yritti pienillä teoilla tuhota itseään ja päättää elämänsä.

Nainen voi tällä hetkellä paremmin, mutta syömishäiriö ei kuitenkaan ole täysin poistunut hänen elämästään. Edelleen näyttelijä havahtuu toisinaan siihen, että ajattelee ruokaa tietyllä tavalla tai yrittää rajoittaa syömisiään. Enää syömishäiriö ei kuitenkaan Washingtonin mielestä vaikuta hänen terveyteensä.