Donna D’Erricolla härskit biksut – voiko alaosa olla näin pieni?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas julkkiskaunotar Donna D’Errico muistetaan erityisesti roolistaan 1990-luvun suosikkisarjassa Baywatch. Hän näytteli hengenpelastaja Donna Marcoa sarjassa kahden tuotantokauden ajan vuosina 1996-1998.

Nyt Donna on esitellyt vartaloaan hämmentämässä asussa, jota voi hädin tuskin kutsua biksuiksi. Asun alaosa on nimittäin kirjaimellisesti postimerkin kokoinen ja peittää vain vaivoin kaikkein intiimeimmän osan alapäästä. Tällaisia asuja ei Suomen uimarannoilla nähdä.

Baywatchin jälkeen Donna D’Errico on nähty muun muassa elokuvissa Candyman: Day of the Dead ja Austin Powers – Kultamuna sekä sarjoissa Brooklyn Nine-Nine ja Reno 911. Hän oli 11 vuoden ajan naimisissa Mötley Crüe -rokkari Nikki Sixxin kanssa.