Miley Cyrus vaihtoi tyyliään – tunnistatko kuvasta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poptähti Miley Cyrus on edustanut useamman vuoden ajan pääasiassa vaaleakutrisella tyylillään. Nyt laulajan elämässä puhaltavat kuitenkin uudet tuulet. Hän on faniensa yllätykseksi vaihtanut tyyliään.

Miley Cyrus jakoi Instagramissa kuvia, joissa hän onnitteli muotisuunnittelija Sabato De Sarnoa tämän Guccille luomasta mallistosta. Laulaja esitteli samalla uutta tummaa hiustyyliään. Kommenttien ja tykkäysten perusteella fanit ottivat tyylinmuutoksen ilolla vastaan.

Miley Cyrus nousi kuuluisuuteen näyttelemällä teini-ikäisenä Hannah Montana -sarjassa, jossa hänet nähtiin brunettina. Laulaja blondasi hiuksensa vuonna 2012, ja sen jälkeen hän on suosinut vaaleaa hiustyyliä. Cyrus julkaisi tänä vuonna Endless Summer Vacation -albumin, joka on hänen uransa kahdeksas pitkäsoitto.