Ryhmä Hau -elokuvan näytöksessä rikottiin ennätys – katsomossa 219 koiraa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uuden Ryhmä Hau -elokuvan erikoisnäytöksessä koiria nähtiin valkokankaan lisäksi myös yleisössä. Kaliforniassa sijaitsevassa puistossa järjestetyssä tilaisuudessa rikottiin epätavallinen ennätys.

Ryhmä Hau: Mahtielokuvaa katsomassa oli Los Angelesin Griffith Parkissa ihmisyleisön lisäksi yhteensä 219 koiraa. Näytöksen järjesti elokuvan tuottanut Paramount Pictures yhteistyössä Best Friends Animal Society -eläinsuojelujärjestön kanssa. Paikalla ollut Guinnessin ennätystenkirjan tuomari vahvisti koirien määrän rikkoneen maailmanennätyksen.

Ennen tuoretta Ryhmä Hau -ulkoilmanäytöstä koirayleisön määrän ennätys oli 199 koiraa. Kyseinen ennätys rikottiin lokakuussa 2022 Yhdysvaltojen Litchfieldin drive-in-teatterissa, jossa esitettiin niin ikään koirateemainen A Dog’s Way Home -elokuva.