Huvipuistolaite epäkuntoon – ihmiset ylösalaisin lähes puoli tuntia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaisessa huvipuistossa vierailleiden päivä sai karmivan käänteen sunnuntaina 24. syyskuuta. Ontariossa sijaitsevan Wonderland-teemapuiston Lumberjack-laite meni epäkuntoon, minkä seuraksena kyydissä olleet joutuivat jumiin ylösalaisin.

Lumberjack-laite pyörittää kyydissä olevia akselinsa ympäri. Laite pysähtyi yllättäen kello 22.40 paikallista aikaa. Pysähdys tapahtui juuri, kun matkustajat olivat laitteessa ylösalaisin.

Kyydissä olleet joutuivat odottamaan pelastaja lähes puolen tunnin ajan. He pääsivät CBC-uutissivuston mukaan alas laitteesta kello 23.05. Tilanteeseen joutuneiden mukaan ainakin yksi matkustajista ollessaan jumissa ylösalaisin.

Wonderlandin henkilökunnan mukaan kaksi huvipuistovierasta kärsi rintakivuista välikohtauksen jäljiltä. Heidät toimitettiin huvipuiston ensiapuklinikalle. Molemmat huvipuistovieraat kuitenkin kotiutettiin saman illan aikana ilman tarvetta jatkohoidolle.