Kim Kardashian herutteli alusvaatteissa – kuvasi itseään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Kim Kardashian on viime aikoina julkaissut lomamatkaltaan näyttäviä biksukuvia. Nainen on tunnettu hänen näyttävästä tiimalasivartalostaan, jota tähti esitteleekin mielellään omissa kuvissaan.

Tällä kertaa 42-vuotias kaunotar nähdään näyttävissä kuvissa, jotka hän on napannut itsestään peilin kautta. Kuvissa Kim Kardashian istuskelee vaatehuoneen lattialla ja poseeraa kameralle vaaleanpunaisissa alusvaatteissa.

Alusvaatteet ovat arvatenkin tähden oman Skims-merkin tuotteita ja istuvat naisen ylle täydellisesti. Kuvat ovat saaneet kuitenkin hyvin paljon negatiivisia kommentteja. Kommentoijat ihmettelevät sitä minkä vuoksi Kim Kardashian julkaisee itsestään jatkuvasti vähäpukeisia kuvia. Monien mielestä hän tuntuu olevan täynnä itseään. Naisen julkkisystävät ovat kuitenkin saapuneet antamaan tähdelle myös ylistäviä kehuja.