PMMP-keikoista repesi someraivo – fanit tuntevat itsensä petetyksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suosikkiyhtye PMMP tiedotti tällä viikolla tekevänsä elokuussa 2024 odotetun paluun keikkalavoille. Yhtye esiintyy Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 23. ja lauantaina 24. elokuuta. Todellinen paluu tapahtuu kuitenkin jo aiemmin.

Tänään nimittäin paljastui, että PMMP-yhtye tekee keikkoja jo ennen Olympiastadionin konserttejaan. Tästä syystä someraivo repesi yhtyeen fanien keskuudessa. Yhtye nousee kesän aikana lavalle ainakin Provinssissa ja Ruisrockissa. Yhtye viestitti keikkojen julkistamisen yhteydessä miten hienoa on, että ilman Olympiastadionin konsertin lippuja jääneet fanit voivat ostaa liput jo aikaisemmille keikoille.

Yhtyeen fanit ovat sen sijaan pettyneet uusista keikoista, koska varsinkin tosifanit haluavat nähdä nimenomaan paluukeikan, jollainen on ainoastaan pitkän tauon jälkeen järjestettävä ensimmäinen keikka. Toisin sanoen Olympiastadionin konserteista kumpikaan ei ole paluukeikka, vaikka niitä sellaisina markkinoitiin.