PMMP esiintyy Provinssissa ja Ruisrockissa – festarikeikat ennen Olympiastadionin konsertteja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

PMMP-yhtye tiedotti tekevänsä elokuussa 2024 odotetun paluun keikkalavoille. Yhtye esiintyy Helsingin Olympiastadionilla perjantina 23. ja lauantaina 24. elokuuta. Nyt PMMP:lle on kuitenkin varmistunut keikkoja jo ennen Olympiastadionin tapahtumapäiviä.

PMMP tulee esiintymään Provinssissa, joka tulee näillä näkymin olemaan aiemmin uutisoidun Olympiastadionin konsertin sijaan yhtyeen ensimmäinen paluukeikka. Muita vahvistettuja esiintyjiä 27.-29.6. järjestetyssä tapahtumassa ovat Bring Me the Horizon, Nothing But Thieves sekä Blind Channel. Provinssin Super Early Bird -liput ovat myynnissä 30. syyskuuta saakka.

PMMP:lle on varmistunut keikka myös Ruisrockiin, jota juhlitaan jälleen Turun Ruissalossa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Myös Ruisrock myy ensimmäisen artistijulkistuksen myötä rajatun määrän kolmen päivän lippuja Early Bird -hintaan.

– Moni jäi ilman lippuja stadikalle, joten toivottavasti näin loputkin halukkaat ehtii nähdä meidät. Kiva vielä vetää kerran pemujengillä myös festariyleisölle!”, PMMP iloitsee.