Demi Rose päästi povensa valloilleen – kuvattiin festareilla autiomaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Demi Rose rahastaa nykyisin maksukykyisiä seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta jakaa edelleen kuviaan myös maksutta Instagramissa yli 20 miljoonalle seuraajalleen. Taannoin hän nautti auringosta alastomana, jotta ei saisi rusketusraitoja. Sittemmin hän on jo ehtinyt suunnata taannoin mutakaaokseen päättyneille festareille Yhdysvaltoihin.

Nyt Demi esittelee asujaan, jotka yllään hän juhli Burning Man -festivaaleilla tilapäisen Black Rock Cityn maisemissa. Kuvat on ikuistettu ennen rankkasateita, jotka sekoittivat jättimäisen tapahtuman perinpohjin.

Demi Rose on kuluneena kesänä nautiskellut myös muun muassa Costa Rican antimista ja maisemista ja vihjaillut urasta OnlyFans-palvelussa, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.