Musta Barbaari valmiina fitness-kisoihin – ollut salilla eka ja vika?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu suomalainen räppäri Musta Barbaari nousi taannoin yhdessä yössä tähdeksi, kun hänen Salil eka salil vika -esikoissinglensä sai valtavan suosion ja nousi pikakiitoa kuumimpien hittien joukkoon. Mies on tullut tunnetuksi myös fitness-kilpailujen lavoilta.

Nyt Musta Barbaari on astumassa seitsemän vuoden tauon jälkeen kisalavalle Nordic Fitness Expossa sunnuntaina 8. lokakuuta. Mies on esitellyt kisakuntoaan sosiaalisessa mediassa ja hän on kieltämättä niin sanotusti tikissä.

– Paloa löytyi fitnekseen ja kilpailuun niin paljon, että sen energian tulisi käyttää hyödyksi ja mennä rohkeasti kohti tätä tavoitetta. Olenhan vasta 32-vuotias nuorukainen, niin miksi ihmeessä en toteuttaisi itseäni tällä tavoin?, oikealta nimeltään James Nikander kirjoittaa nettiin.