Hailey Bieber paljasti uuden suosikkituotteensa – tässä on tähden kiiltävien huulten salaisuus

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Hailey Bieber lanseerasi taannoin oman Rhode-nimeä kantavan kosmetiikkabrändin. Luonnollisesti 26-vuotias kaunotar toimii itse useimmiten yrityksensä tuotteiden mallikasvona näyttävissä kuvissa, joissa ei kainostella paljaan ihon näyttämisen kanssa.

Hailey Bieber on julkaissut kesän aikana tiuhaan tahtiin uusia tuotteita. Nyt naiselta tuli uusi huulia hoitava Peptide lip tint -huulivoide. Toisin kuin naisen aiempi myyntimenestys, tämä tuote antaa kiillon ja hoitavien ominaisuuksien lisäksi huulille myös sävyä.

Rhode Peptide lip tint -tuotetta on saatavilla neljässä eri sävyssä. Nyt Hailey Bieber on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan videon, jossa hän esittelee jokaisen sävyn erikseen omilla huulillaan. Tähden oma lempisävy uusista huulivoiteista on tummanruskea.