Kilpikonna kuin Houdini – karannut eläinsairaalasta jo kolme kertaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kilpikonnia ei ehkä helposti ajattelisi järin sulavaliikkeisinä ja nopeasti katoamistempun tekeviksi eläimiksi. Tank-niminen maakilpikonna on kuitenkin todistanut tämän stereotypian vääräksi. Eläin on osoittautunut melkoiseksi pakotaituriksi.

Pennsylvanian osavaltiossa Yhdysvalloissa sijaitsevan kylän asukkailta on pyydetty havaintoja irrallaan liikkuvasta kilpikonnasta. Tank-niminen kilpikonna nimittäin karkasi Mahoning Valleyn eläinsairaalassa sijaitsevasta aitauksestaan syyskuun lopussa. Kyseessä oli jo kolmas kerta, kun Houdini-lempinimen saanut kilpikonna on karannut.

– Kutsun Tankia Houdiniksi. Tämä on jo kolmas kerta, kun kilpikonna karkaa. Löysimme sen edellisillä kerroilla arvatenkin melko läheltä. Viimeksi kilpikonna oli kateissa noin kaksi viikkoa, eläinsairaalassa työskentelevä Megan Mcfarland kuvaili WNEP-TV-uutiskanavalle.