Koirasta tuli vasikka – lavertelee omistajalle kissan pahanteosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisnaisen corgi on omaksunut vahtikoiran roolin niin perusteellisesti, että se tarkkailee taukoamatta jo kodin muitakin lemmikkejä. Koiralla on tapana ilmoittaa omistajalle heti, jos kissa tekee kiellettyjä asioita.

New Mexciossa asuva Emily jakoi TikTokissa videon, jossa Pimento-corgilla on hänelle tärkeää kerrottavaa. Koira johdattaa omistajan keittiöön. Siellä vastoin kieltoja pöydälle hypäänyt Emilyn kissa April jää teosta kiinni rysän päältä.

– Pimento alkoi vasikoimaan aivan itsestään. Aina kun kuulin keittiöstä rapinaa, tiesin Aprilin hypänneen pöydälle ja käskin sen hyppäämään alas. Koira ilmeisesti kiinnitti asiaan huomiota ja oppi, ettei kissa saa olla pöydällä, Emily kuvaili Newsweek-lehdelle.

@hellopimento

Also dont judge my messy house I’ve been sick with the flu ok

♬ original sound – Emily & Pimento ✨