Kojelautakamera tallensi rajun tilanteen – törmäys johti räjähdykseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Englannin Cambridgessa todistettiin taannoin veret seisauttavaa liikenneonnettomuutta. Moottoripyörä räjähti liekkeihin ajoneuvon törmättyä henkilöautoon. Onnettomuus tallentui videoksi, joka on levinnyt viraalina tapaukseen liittyvän tutkinnan seurauksena.

Onnettomuus tapahtui 9. syyskuuta 2022. Kojelautakameran taltioimalla videolla nähdään, kuinka KTM-moottoripyörällä liikenteessä oleva motoristi törmää hopean väriseen Audiin Ditton Lanella. Onnettomuuden seurauksena moottoripyörä syttyy tuleen.

Moottoripyörän 31-vuotias kuljettaja menetti onnettomuudessa varpaan. Räjähdys myös vaurioitti Audia ja lähellä ollutta ambulanssia. Sky News -uutissivuston mukaan motoristi tuomittiin sakkorangaistukseen huolimattomuudesta liikenteessä.