Pate Mustajärvi liittyi Tiktokiin: ”Ei mitään Tiktok-tansseja…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Pate Mustajärvi ei ole suinkaan vetäytynyt pois julkisuudesta, vaikka hän jättäytyikin pois Popeda-yhtyeestä jäähyväiskeikan myötä. 67-vuotias tähti on tehnyt uuden, yllättävän aluevaltauksen.

Pate Mustajärvi on liittynyt suosittuun Tiktok-somepalveluun. Laulajan ensimmäisessä julkaisussa kuullaan hänen tuoretta Hei äijä -kappalettaan. Toisella videollaan Mustajärvi toteaa, että hänkin on nyt Tiktokissa.

– Sisältöä tulee niin maan perusteellisesti, mutta tanssiin en rupea… Ei mitään Tiktok-tansseja, Mustajärvi kommentoi videolla.

Heti videon päätteeksi tanssii pois kuvasta. Mustajärven saapumista TikTokiin on selvästi odotettu, sillä hänen tilinsä on kerännyt lyhyen ajan sisällä yli 10 tuhatta seuraajaa.

Popedan loppuunmyyty Ratinasta poikki -konsertti järjestettiin lauantaina 2. syyskuuta Tampereen Ratinan stadionilla. Mustajärvi paljasti keikan jälkeen suuntaavansa lähiaikoina studioon työstämään soolomateriaalia.

@patemustajarviofficial Johonkin on raja vedettävä… vai onko? 😄🕺🏻 #heiäijä ♬ alkuperäinen ääni – Pate Mustajärvi Official