Sara Chafak sporttisissa trikoissa – näyttävät mökkiterveiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen Miss Suomi Sara Chafak on viime vuosina niittänyt suosiota televisiossa ja sosiaalisessa mediassa, mutta taannoin hän laajensi toimenkuvaansa ryhtymällä kirjailijaksi Saran keittiössä -teoksen myötä.

Sara Chafak päivitti hetki sitten kuulumisiaan mökiltä hänen 168.000 seuraajansa silmien iloksi. ”Tän vuoden mökkeilyt mökkeilty”, kaunotar kommentoi kuvasarjaansa. Kuvissa tähti poseeraa laiturilla tiukoissa trikoissa ja esittelee takapuoltaan. Nainen on rentoutunut mökillä koiransa kanssa ja leiponut myös upean täytekakun.

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman nähtiin tänä vuonna suositussa Rikkaat ja rahattomat -realitysarjassa. Tällä hetkellä Sari Chafak on kuitenkin sinkku. Nainen kertoi elokuun lopulla sosiaalisessa mediassa eronneensa 28-vuotiaan poikaystävänsä Jeffrey Lawmanin kanssa.