Tara Reidistä koulitaan nyt sotilasta – toivoo katsojien muistavan oikean ikänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Tara Reid on päässyt mukaan Special Forces: World’s Toughest Test -realitysarjaan, jossa valittuja julkkiskokelaita koulutetaan sotilaiksi ja samalla heidän kestävyytensä laitetaan koetukselle. Uudella tuotantokaudella nähdään Reidin lisäksi muun muassa Tom Sandoval, JoJo Siwa, Blac Chyna sekä Brian Austin Greene.

Tara Reid on ollut todella innoissaan ohjelmasta ja pitää kuvauksissa saamiaan kokemuksia todella arvokkaina. Kun naista haastateltiin punaisella matolla, hän kertoi toivovansa, että katsojat muistaisivat kuitenkin yhden tärkeän asian.

– Toivottavasti katsojat muistavat, että en ole enää 21-vuotias vaan 47-vuotias, Tara Reid kertoo julkaisemallaan TikTok-videolla.

Tara Reid toivoo, että häntä ei enää tuomittaisi ja arvosteltaisi niin kuin hän olisi paljon nuorempi. Sen sijaan tähti haluaa, että hänet nähtäisiin aikuisena naisena, jollaiseksi hän on kasvanut. ”En ole mikään piirroshahmo, jollainen minusta on vuosien mittaan muovattu julkisuuteen”, Reid kommentoi.

@thetarareid SPECIAL FORCES PREMIERES ON FOX MONDAY 09/25 #SpecialForcesFox #fyp #foru #foryoupage #viral #foxnews #realityshow #TaraReid #SpecialForcesFOX #adventurevibes #militarytiktok #adventure ♬ original sound – Tara Reid