Britney Spears kärsii ahdistuksesta – on saanut hevosterapiasta apua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears säikäytti faninsa taannoin uudella tanssivideollaan, jossa hän tanssi suurten keittiöveisten kanssa. Videon vuoksi sivulliset päättivät soittaa poliisit tähden kotiin tarkistamaan, että naisella on kaikki kunnossa. Moni tuntui olevan huolissaan myös artistin koirista.

Britney Spears lomailee tällä hetkellä ystäviensä kanssa paikassa, jota Spears itse kuvailee todella kauniiksi. Nainen avautui uudessa Instagram-julkaisussaan haasteista, joita hänellä on tällä hetkellä. Avioero ja oman elämäkerran kirjoittaminen ovat olleet henkisesti raskaita prosesseja.

Britney Spears kertoi kärsineensä sosiaalisesta ahdistuksesta, johon hän on saanut apua hevosten kanssa suoritetusta terapiasta. Spears kirjoitti kuvatekstissään myös siitä miten hän halveksuu ihmisiä, jotka arvostelevat muita ulkonäön perusteella tai tekevät johtopäätöksiä siitä miten hän käyttää omaa sosiaalisen median kanavaansa.