Darude julkaisee uuden albumin – suuntaa syksyllä Suomen kiertueelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sandstorm-megahitistään parhaiten tunnettu suomalaisartisti Darude palaa tänä vuonna parrasvaloihin. Elektronisen tanssimusiikin tähti julkaisee marraskuussa viidennen studioalbuminsa ja suuntaa Suomen-kiertueelle. Darude julkaisee Together-nimisen uuden albumista 3. marraskuuta.

Albumilla on mukana lukuisia vierailevia tähtiä. Esimakua saatiin jo alkuvuodesta Outlaws-singellä, jossa mukana olivat Oskr ja House Body. Levyn julkaisun myötä artisti suuntaa yhdeksän kaupunkia kattavalle kiertueella, joka alkaa albumin ilmestymispäivänä Tampereella.

Daruden edellinen levy ilmestyi vuonna 2015, ja viimeisimmästä Suomen kiertueesta on ehtinyt kulua lähes kymmenen vuotta. Together-kiertueen aikataulu on seuraavanlainen:

Pe 3.11. Tampere, IlonaLa 4.11. Turku, PryzmPe 10.11. Joensuu, IlonaLa 11.11. Rauma, DominoPe 24.11. Vaasa, TeatroLa 25.11. Oulu, IlonaPe 1.12. Seinäjoki, IlonaPe 8.12. Jyväskylä, London