Tom Sandoval ei pidä sinkkuelämästä: ”Treffit tuntuvat työhaastattelulta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Vanderpump Rules -realitysarjan uudella tuotantokaudella tullaan seuraamaan muun muassa sitä miten Ariana Madix aloittaa uuden elämänvaiheensa sinkkunaisena. Edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Raquel Levissin kanssa.

Ariana Madix on löytänyt elämäänsä uuden rakkaudenkin ja seurustelee nykyään suositun kuntovalmentajan Daniel Wain kanssa. Hän kuitenkin asuu yhä entisen poikaystävänsä kanssa yhdessä saman katon alla. Syy tähän on Ariana Madixin mielestä hyvin yksinkertainen. Kummallakaan ei ole varaa luopua talosta.

Madixin sydämen särkenyt Tom Sandoval on nyt kommentoinut Daily Mail -sivuston mukaan, että heidän asumisjärjestelynsä näyttää siltä, että he tulevat asumaan yhdessä vielä ainakin vuoden. Sandoval kertoi myös sen, että hän ei ole nauttinut elämästään sinkkuna. Mies ei pidä treffeillä käymisestä, koska hänen mielestään ne tuntuvat työhaastatteluilta.