Britney Spears osti koiralleen Guccia: ”Ensimmäiset biksut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears elää tällä hetkellä yksin lemmikkiensä kanssa isossa kartanossaan. Taannoin nainen esitteli sosiaalisessa mediassa seuraajilleen hänen uuden perheenjäsenensä. ”Tässä on Snow, meidän perheemme uusi lisäys. Tämä on hänen maailmansa ja me vain elämme siinä”, Spears kirjoitti videonsa kuvatekstissä.

Britney Spears esitteli nyt Instagram-kuvassaan pikkuruista uima-asua, jonka hän oli ostanut uudelle koiranpennulleen. Nainen oli hankkinut Snowlle Guccin biksut, joihin kuuluu myös pieni hame. Tähti kertoo, että ei ole hankkinut itselleen ikinä mitään Gucci-merkkistä, koska isot merkit ja tunnetut muotitalot eivät ole olleet hänen juttunsa. Koirille hän kuitenkin ostaa merkkivaatteita mielellään.

Britney Spears elää tällä hetkellä avioeroprosessin keskellä. Hän ja Sam Asghari seurustelivat vuodesta 2016 lähtien ja he olivat naimisissa 14 kuukauden ajan. Nyt Sam Asghari on kuitenkin hakenut naisesta avioeroa. Sam Asghari on 29-vuotias henkilökohtainen valmentaja ja näyttelijä, joka tapasi Britney Spearsin musiikkivideon kuvauksissa.