Kim Kardashianin väitteet saivat Kourtneyn ystävät pulaan – vihaviestejä saapuu päivittäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjan uuden tuotantokauden jaksoissa on saatu nähdä miten Kim Kardashian ja Kourtney Kardashian riitelevät. Ohjelmassa nähtiin puhelinkeskustelu, jossa Kim laukoo melko alhaisia väitteitä ja vetää riitaan mukaan myös Kourtneyn omat ystävät ja lapset.

Televisiokameroiden taltioiman puhelinkeskustelun aikana Kim Kardashian kertoo siskolleen, että jopa hänen omat lapsensa valittavat heidän äidistään ja uskoutuvat Kimille. Sen jälkeen Kim Kardashian kertoi, että Kourtneyn omat lähimmät ystävät ovat muiden sisarusten kanssa Not Kourtney -nimisessä ryhmäkeskustelussa mukana puhumassa naisen selän takana.

Kim Kardashianin väitteet ovat saattaneet Kourtneyn hyvät ystävät pahaan valoon. Allie Rizzo Sartiano ja Simon Huck ovat Daily Mail -sivuston mukaan kommentoineet, että väitteet eivät pidä paikkaansa. He ovat kuitenkin alkaneet saamaan päivittäin vihaviestejä, joissa heitä moititaan siitä miten huonoja ystäviä he ovat Kourtneylle.

Kourtney on saanut paljon myös omiin Instagram-julkaisuihinsa kommentteja, joissa kysellään ketkä naisen ystävistä olivat puhumassa hänestä pahaa sisarusten kanssa ryhmäviestikeskusteluissa. Kourtneyn mukaan keskustelussa ei ollut oikeasti mukana ketään hänen ystävistään vaan pelkästään hänen siskonsa Kim, Khloe, Kendall ja Kylie.