Beyoncen jättikiertueesta elokuva – esimakua trailerissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Beyonce sai taannoin päätökeen Renaissance-maailmankiertueensa. Kiertueen tunnelmiin palataan kuitenkin vielä lähitulevaisuudessa konserttielokuvan muodossa.

Renaissance: A Film By Beyonce -dokumenttielokuvassa nähdään parhaita paloja maailmakiertueen konserteista. Lisäksi elokuvassa sukelletaan kiertueen ja Beyoncen viime vuonna julkaiseman Renaissance-albumin kulissien taakse. Esimakua 1. joulukuuta ensi-iltaan Yhdysvalloissa tulevasta elokuvasta saadaan tuoreessa trailerissa.

Kiertueen aikana Beyonce vieraili muun muassa Tukholmassa. Suomeen asti jättikiertue ei saapunut. Toistaiseksi tiedossa ei ole, nähdäänkö Renaissance: A Film By Beyonce -konserttielokuva kuitenkin myös Suomen valkokankailla.

Yhdysvaltalaisartistien konserttielokuvat ovat muutenkin tällä hetkellä pinnalla. Lokakuussa ensi-iltansa saa Taylor Swift: The Eras Tour, jossa Taylor Swiftin taannoinen maailmakiertue valtaa valkokankaat.