Joe Jonasin ja Sophie Turnerin huoltajuuskiista alkoi – Jonas lähetti sijastaan neljä asianajajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Game of Thrones -sarjassa näytellyt Sophie Turner ja Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonas menivät naimisiin vuonna 2019. Syyskuun alussa kuitenkin uutisoitiin, että Joe Jonas on hakenut naisesta avioeroa neljän vuoden liiton jälkeen.

Joe Jonasin ja Sophie Turnerin huoltajuuskiista on alkanut. Pariskunnalla on yhdessä kaksi tytärtä, kolmevuotias Willa ja reilun vuoden ikäinen Delphine. Kumpikin haluaisi saada lasten huoltajuuden, minkä vuoksi he taistelevatkin nyt siitä kummanko vanhemman luona lapset asuvat ensisijaisesti.

Huoltajuusasian mukana ratkeaa myös se kummanko vanhemman mukana he matkustavat. Kumpikin asuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa, mutta Sophie Turnerilla on vuoden alusta alkava pitkä työrupeama Iso-Britanniassa, jonne hän haluaisi lapsensa mukaan. Sophie Turner saapui oikeuskäsittelyyn paikalle, mutta Joe Jonasia ei näkynyt. Entertainment Tonight -sivusto uutisoi, että mies lähetti sijastaan neljä asianajajaa paikalle.

Avioerosta on tullut riitaisa. Sophie Turner on paljastanut, että hän sai tietää miehen hakeneen avioeroa vasta nähtyään siitä kirjoitetut uutiset mediassa. Joe Jonas puolestaan kommentoi päätöksen olleen yhteinen. Jo ennen huoltajuuskiistaa vanhemmat alkoivat riitelemään lapsistaan kun Turner Palautti oikeuteen asiakirjat, joissa hän syyttää Joe Jonasia siitä, että hän pitää tyttärien passeja eikä anna lasten palata äitinsä luo kotiin Englantiin.