MTV-teiniäidin perhedraama sakenee – karannut poika syyttää perheväkivallasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teen Mom -sarjasta julkisuuteen nousseen Jenelle Evansin 14-vuotias poikansa Jace ilmoitettiin kadonneeksi elokuun puolessa välissä. Poika löytyi nopeasti, mutta pian hänet ilmoitettiin kadonneeksi uudestaan.

Viranomaiset jäljittivät teini-ikäisen karkulaisen lyhyessä ajassa molemmissa tapauksissa ja hän pääsi kotiinsa turvaan. Nyt poika katosi kolmannen kerran, eikä jälkipyykki ole iloista seurattavaa.

Jenelle Evansin poika Jace ilmoitettiin kadonneeksi kolmannen kerran kahden kuukauden sisällä. Poika hiipi ulos perheen Pohjois-Carolinan kodin ikkunasta arki-iltana torstaina kello kahdeksan aikaan, eikä pojalla ollut matkapuhelinta mukanaan. Tiedossa ei ole, kauan poika oli karkuteillä, mutta Jenelle Evans kertoi Instagramissa sunnuntaina 1. lokakuuta pojan löytyneen ja olevan turvassa.

Pojan löytyminen käynnisti viranomaisorganisaation rattaat pyörimään, sillä Jace syytti isäpuoltaan David Easonia pahoinpitelystä. Poika toimitettiin löytymisen jälkeen sairaalaan, jossa hän tapasi lääkäreitä ja terapeutin. Mukana on myös poliisi ja lastensuojeluviranomainen.

Jacen isoäiti ja pitkäaikainen huoltaja Barbara kertoi, että Jace oli soittanut hänelle ja kertonut karanneen perheväkivallan vuoksi. Ashley Reality Roundupin mukaan Jenelle tyrmää Barbaran puheet valheeksi ja toivoo, että saisi käsitellä perheensä asiat ilman julkisuutta.

– Haluan kertoa, että hän löytyi ja on kunnossa, mutta pidän jatkossa perheasiani erillään sosiaalisen median vaikuttajasisällöstäni, Evans kertoi Instagramissa.