Satakiloiset siskot -tähti liittyi deittisovellukseen – puolison kuolemasta vain muutama kuukausi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjan Tammy Slaton on tehnyt itselleen profiilin Facebook Dating -sivustolle kolme kuukautta miehensä Caleb Willinghamin kuoleman jälkeen. Sovellus toimii samaan tapaan kuin Tinder, eli käyttäjä voi lähettää tykkäyksiä ja viestejä toisille käyttäjille, joista on kiinnostunut. Kun joku tykkää takaisin, saa osuman, ja voi alkaa keskustella.

Tammy Slatonin profiilissa kerrotaan, että hän on liittynyt sovellukseen hiljattain ja etsii sen kautta itselleen juttuseuraa, ystäviä ja pitkäaikaista suhdetta. Hän kertoo ammatikseen YouTuben. Profiilin mukaan 37-vuotias Tammy Slaton polttaa savukkeita satunnaisesti, The Sun uutisoi.

Tammy tapasi edesmenneen aviomiehensä Caleb Willinghamin vuonna 2022, kun he olivat molemmat Windsor Lane Rehabilitation Centerissä Ohiossa hoitamassa liikalihavuutta. Mies kuitenkin menehtyi yllättäen ja ennen kuin pääsi kuntoutuskeskuksesta pois. Tammy suunnitteli avioeroa ennen miehensä kuolemaa, koska hän itse oli onnistunut laihduttamaan, mutta Caleb oli ainoastaan lihonnut.