Beyoncen tytär Blue Ivy meikkasi isoäitinsä – Tina Knowles esittelee ylpeänä lopputulosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotisuunnittelijana ja vaatebrändin perustajana toimiva Tina Knowles nousi maailmanlaajuiseen tunnettuuteen hänen lastensa kautta. Knowlesin tyttäriä ovat Beyoncé ja Solange Knowles, joista kummastakin tuli suuria laulajatähtiä.

Tina Knowlesilla on myös paljon lapsenlapsia. Nyt nainen julkaisi hänen Instagram-kanavalleen ilahduttavan videon, jossa hän esittelee upeaa meikkityyliään. Maskeerauksesta on ollut vastuussa Beyoncén ja Jay-Z:n tytär Blue Ivy.

Blue Ivy on 69-vuotiaan Tina Knowlesin mukaan tehnyt hänen meikkinsä eri tapahtumiin jo vuosien ajan. Tällä kertaa 11-vuotias BlueIvy oli valinnut naisen luomille glitteriä ja sipaissut huuliin kirkkaan punaista huulipunaa. Tina Knowles pohtii videolla onko hän liian vanha kimaltelevaan silmämeikkiin, mutta tähän Blue Ivy vastaa nopeasti kieltävästi.