Selena Gomez paljastaa syyn sometaukoon – liittyy Justin Bieberiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Selena Gomez piti neljän vuoden tauon sosiaalisesta mediasta. Syynä oli ero Justin Bieberistä vuonna 2018. Pari seurusteli kahdeksan vuotta.

Laulajapariskunnan, Selena Gomezin ja Justin Bieberin suhde päättyi pitkäaikaisen on-off -seurustelun jälkeen lopulta vuonna 2018. Pian sen jälkeen Bieberin vahvistettiin seurustelevan nykyisen vaimonsa, Hailey Baldwinin kanssa. Selena Gomez on myöntänyt, että hänen sydänsurunsa oli yksi ratkaisevista tekijöistä, minkä vuoksi hän päätti erota Instagramista. Hän palasi alustalle vasta viime vuoden aikana.

– Olin juuri särkynyt sydämeni. Minun ei ollut järkevää nähdä mitä kaikki muut tekivät tai näyttivät, Gomez järkeili Fast Companyn haastattelussa.

Selenalla diagnosoitiin kaksisuuntainen mielialahäiriö samana vuonna, kun hän erosi Justinista. Laulajatar kuitenkin julkisti diagnoosinsa vasta kaksi vuotta myöhemmin. Hän pelkäsi sen vaikuttavan työtilaisuuksiin ja menestymiseen.

– Kasvoin miellyttääkseni ihmisiä. Minulla oli paljon vastuuta hyvin nuorena, ja muut nuoret katsoivat minua ylöspäin. En tiennyt, kuka oikeasti olen. Tuo vastuu sai minut todella epävarmaksi ja ajattelin, että olisi vahingollista kertoa ihmisille, kuka oikeasti olen.

Oman kosmetiikkamerkki Rare Beautyn perustaja oli helpottunut saadessaan diagnoosinsa, koska hän oli kamppaillut mielialojensa kanssa. Hän haluaa olla nykyisin huomattavasti tavallisempi ja lähestyttävämpi julkisuuden henkilö.