Tampereella järjestettävä UMK myytiin hetkessä loppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen seuraava euroviisuedustaja selviää 10. helmikuuta tampereen Nokia-areenalla järjestettävässä Uuden musiikin kilpailussa. Viisuhuuma ei ole Suomessa kadonnut, sillä tapahtuma myytiin hetkessä loppuun.

UMK-liput saapuivat myyntiin torstaina 5. lokakuuta. Kysyntä oli hurjaa, sillä jo muutamassa minuutissa Lippu.fi näytti suurimman osan lipuista menneen. Yle vahvisti  tapahtuman myyneen loppuun alle tunnissa.

Varsinaisen UMK-tapahtuman lippujen loputtua Lippu.fi-palveluun tuotiin myyntiin myös lippuja konsertin kenraaliharjoituksiin. Kenraaliharjoitus järjestetään 10. helmikuuta kello 12.30 alkaen. Kenraaliharjoitus vastaa illan UMK-esitystä, mutta pisteidenlasku ja voittajan julkistus ovat vasta harjoituksia.

Uuden musiikin kilpailussa lavalle nousee seitsemän Suomen euroviisuedustajan paikasta kilpailevaa nousevaa artistia ja yhtyettä. Lisäksi tiedossa on Käärijän spektaakkeli sekä avaus- ja väliaikanumerot myöhemmin paljastettavilta suomalaistähdiltä. Vuoden 2024 Euroviisut järjestetään Ruotsin Malmössä 7.-11. toukokuuta 2024.