David Beckham väitetystä salasuhteesta: ”Kuin olisimme olleet hukkumassa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David Beckham ja Victoria Beckham ovat olleet naimisissa 24 vuotta. Nyt heistä on julkaistu Netflix-suoratoistopalvelussa neliosaisen Beckham-dokumenttisarjan ensimmäinen jakso, joka on poikinut jo monia uutisotsikoita. Eniten katsojia on puhuttanut se kun aviopari kertoo David Beckhamin väitetystä salasuhteesta.

Dokumentissa käsitellään sitä miten David Beckhamin entinen henkilökohtainen avustaja Rebecca Loos väitti, että hänellä ja Davidilla oli ollut neljä kuukautta kestänyt suhde. Dokumentissa ei käy ilmi vieläkään se pitääkö väite paikkaansa, mutta siitä uutisointi oli vaikeaa avioparille.

David Beckham kommentoi haastattelussaan, että ajanjakso tuntui siltä kuin he olisivat olleet hukkumassa. ”Se oli ensimmäinen kerta kun meidät asetettiin tuollaisen paineen alle omassa avioliitossamme”, Beckham kertoo.

Victoria Beckhamin mukaan kyseinen tilanne oli heidän avioliittonsa vaikeinta aikaa. Nainen kertoi, että hänestä tuntui siltä kuin koko maailma olisi ollut heitä vastaan. Sen lisäksi, myös he itse olivat toisiaan vastaan, mikä oli Victoria Beckhamin mielestä erittäin surullista.