Kyle Richardsin aviomies toiveikkaana: ”Emme ole heittäneet pyyhettä kehään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut näyttelijä ja yrittäjä Kyle Richards on ollut vuosikymmenien ajan onnellisesti naimisissa miehensä Mauricio Umanskyn kanssa. Moni yllättyikin kuullessaan avioparin ongelmista, ja tällä hetkellä he ovatkin asumuserossa.

Mauricia Umansky esiintyy tällä hetkellä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Hän kertoi antamassaan haastattelussa, että he eivät ole vielä luovuttaneet Kyle Richardsin kanssa heidän avioliittonsa suhteen. He ovat olleet naimisissa 27 vuotta ja ovat valmiita tekemään töitä sen eteen, että liitto tulisi vielä toimimaan.

Mauricio Umansky kertoi People-sivuston haastattelussa, että asumusero ja ongelmat suhteessa ovat olleet hankalia asioita käsitellä julkisuudessa. Ulkopuolisten silmissä tilanne näyttää siltä, että pariskunta on eroamassa. ”Emme ole heittäneet pyyhettä kehään”, Umansky vakuuttaa.

Haastattelunsa aikana mies myös toivoo, että ihmiset antaisivat hieman armoa vaimolleen. Umansky kehui vaimoaan maasta taivaisiin eikä hänen mielestään ole reilua, että naisen jokaista sanaa ja tekoa pyöritellään ja spekuloidaan niin tarkasti lehdissä tai sosiaalisessa mediassa.