Mel B hehkuttaa uutta rakastaan – kehuu toisin kuin exä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -yhtyeen riveistä kuuluisuuteen noussut Mel B eli Melanie Brown on ollut viime aikoina otsikoissa romanttisissa merkeissä. Laulajatähti ja televisiopersoona paljasti monien yllätykseksi viime vuoden lopulla, että hän on mennyt kihloihin poikaystävänsä Rory McPheen kanssa.

Mel B on ollut nyt vuoden kihloissa Rory McPheen kanssa ja kokee olevansa onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Naisen mukaan McPhee antaa hänelle jatkuvasti kohteliaisuuksia ja kehuu häntä, minkä vuoksi hän tuntee olonsa todella itsevarmaksi.

Mel B on kertonut entisestä aviomiehestään Stephen Belafontesta erottuaan, että ex-mies kaltoinkohteli häntä. Poptähden mukaan Belafonte nimitteli häntä lihavaksi ja rumaksi, minkä lisäksi mies pahoinpiteli häntä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Belafonte ei ole Daily Mail -sivuston mukaan oikeudessa myöntänyt syyllistyneensä näihin tekoihin.