Palouato varastettiin Raaseporissa – silminnäkijähavaintoja kaivataan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Raaseporin Österbyn palloasemalla kävi maanantain ja tiistain välisenä yönä kutsumattomia vieraita. Joku murtautui paloasemalle ja varasti tiloista pelastuslaitoksen miehistökuljetukseen käytettävän paloauton.

Tekijät olivat päässyt paloaseman tiloihin todennäköisesti murtamastaan ikkunasta. He kaahasivat pois paloasemalta palokunnan väreillä LU847-miehistönkuljetusautolla. Kyseessä on punainen minibussi VW Transporter, jossa on Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan LU847-teippaukset.

Varkaat olivat ajaneet varastetulla autolla vilkut ja sireenit päällä Helsinkiin. Siellä ajoneuvo suistui tieltä Haagassa noin kello 02.40. Autossa olleet henkilöt olivat poistuneet ennen poliisin saapumista paikalle.

Helsingin Sanomien mukaan poliisi on sittemmin ottanut kuljettajan kiinni. Poliisi ei ole tavoittanut autossa ollutta toista henkilöä. Silminnäkijät olivat kertoneet paloautosta ulos kömpineiden olleen päihtyneen oloisia.

Viranomaiset kaipaavat edelleen silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä tapahtumien kulusta sekä palokunnan ajoneuvon liikkeistä. Ne voi ilmoittaa Länsi-Uudenmaan poliisille tai Helsingin poliisille.