Super Bowlin väliaikaesiintyjä paljastettiin – luvassa massiivinen show?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelu Super Bowl on yksi Yhdysvaltojen suurimmista vuosittaisista tapahtumista. Loppuottelussa nähdään varsinaisen pelin lisäksi väliaikashow, jossa lavalle nousevat musiikkimaailman suuret nimet.

Vuoden 2024 Super Bowlin väliaikaiesityksen tähti on nyt paljastettu. NFL:n Apple Musicin ja Roc Nationin tiedotteen mukaan lavalle nousee R&B-artisti Usher. Viraalina levinneellä julkistusvideolla mukana on myös Kim Kardashian.

– On kunnia saada Super Bowl -esiintyminen pois ämpärilistaltani. En malta odottaa, että pääsen tarjoamaan maailmalle sellaisen esityksen, jota he eivät ole näneet minulta aikaisemmin, Usher kuvaili tiedotteessa.

Usher nähtiin Super Bowlin väliajalla jo vuonna 2011, jolloin hän toimi vierailevana tähtenä Black Eyed Peasin esiintymisessä. Kahdeksan Grammy-palkintoa voittanut laulaja on jo vuosikymmenten ajan nauttinut valtavasta suosiosta erityisesti Yhdysvalloissa. Hän on myynyt uransa aikana maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia levyjä.