Sointu Borg loukkaantui – ei voinut tanssia TTK-lähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuoreella kaudella nähty Sointu Borg paljasti viime viikolla joutuneensa sairaalaan. Diili-voittaja joutui jättämään terveyshuolien vuoksi tanssimisen väliin TTK-lähetyksessä 8. lokakuuta.

Sointu Borg on sittemmin kertonut sairaalareissun johtuneen murtuneesta kyljestä. Kylki oli hänen mukaansa murtunut jo TTK-esityksen kenraaliharjoituksessa. Hän harjoitteli esitystä varten vielä alkuviikosta, mutta keskiviikon ja torstain välisenä yönä koko selkä kramppasi.

– Murtuma on hyväasentoinen ja lähtenyt jo luutumaan. Eniten kipuja on ilmeisesti 1-2 viikkoa loukkaantumisesta. Oon vieraillut tällä viikolla superammattilaisilla (osteopaatti, ortopedi, fysio jne.) ja saan jatkaa kisaa turvallisesti välttämällä tietyt nostot ja tietyt kierrot lähiviikoilla. Kylki on hyvin teipattu ja tilannetta seuraillaan koko ajan, Borg kirjoitti Instagramissa.

TTK:n säännöt sallivat kilpailijoilta yhden lähetyksen väliin jättämisen hyvästä syystä. Borg kertoi sunnuntain lähetyksessä voivansa jatkaa kilpailussa jälleen myöhemmin. Hänen täytyy kuitenkin huomioida murtunut kylki koreografiassa.

– En halua vielä luovuttaa. Oon tehnyt niin paljon töitä, että jos lähtö tulee halun lähteä ”luonnollisella tavalla” eli tuomariäänien ja yleisöäänien vähyyden takia, Borg totesi Instagram-julkaisussaan.