Autotallin fetissisessio päättyi karusti – tuomiolauselma ei sovi herkille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Floridassa on puitu fetissisession päätteeksi tapahtunutta kuolemaa. Syyttäjät ovat nyt tulleet tulokseen, jonka mukaan jutussa ei voi nostaa syytteitä taposta, koska mies oli lyönyt toisen miehen kuoliaaksi huumehuuruisen intiimin session aikana.

Erikoinen tilanne oli toteutettu kahden miehen yhteisymmärryksessä autotallissa, joka oli täynnä intiimejä välineitä. Uhri löydettiin sidottuina ja hänellä oli oikeuden asiakirjojen mukaan yllään musta nahkanaamari ja fetissipuku. Kyseessä oli 43-vuotias liikkeenjohdon konsultti, kanadalainen Todd Reade.

Toisena osapuolena oli Yhdysvaltojen 35-vuotias veteraanio Bryant Demelo, joka pidätettiin henkirikoksesta epäiltynä tämän vuoden tammikuussa. Teko tapahtui jo vuoden 2022 syyskuussa. Demelo oli vakuuttanut toimineensa itsepuolustuksena ja väitti, että pelkäsi loukkaantuvansa vakavasti, kun Reade puri häntä sukuelimestä eikä rentouttanut hampaidensa otetta.

– Lopeta pureminen ja avaa suusi, Demelo sanoi vaatineensa Readelta.

Demelo kertoi poliiseille, että session muuttuminen puremiseksi saattoi johtua Toddin nauttimasta metamfetamiinista. Todd oli nauttinut huumeita rektaalisesti. Oikeuden valaehtoinen todistus kuvaili Demeloa veteraaniksi, joka jäi armeijasta eläkkeelle PTSD:n takia. Diagnoosista huolimatta Demelo sanoi tuntevansa, että hänellä on terve ajattelutapa.

Reade löydettiin kuolleena jakkaralta Kissimmeessä sijaitsevasta autotallista. Hänen vieressään lepäsi iso musta hieromasauva. Reade oli palkannut Demelon rahalla. Paikalla oli myös puhelin, mikä oli ikuistanut sessiosta videoita ja valokuvia. Readen hupussa oli luun muotoinen suuaukko ja Demelolla oli päässään koiran naamio sekä kaulassaan hopeaketju, jossa oli luuriipus.

Kuolinsyyntutkijan raportissa todettiin, että Readen kuolinsyy oli kuristus ja tylpän esineen aiheuttama isku päähän. Osapuolet tapasivat netin kautta, The Smoking Gun uutisoi.